Desinfeksjonsmidler

NOCOLYSE

Dette middelet benyttes til desinfeksjon av rom, flater og utstyr – til forebygging og sanering av smitte. Nocolyse er effektivt overfor virus, bakterier, sopp og sporer.

NOCOLYSE Food

Nocolyse Food inneholder ikke sølv, og benyttes til desinfeksjon av rom, flater og utstyr som kommer i kontakt med næringsmidler.

NOCOLYSE One Shot

Dette middelet benyttes til desinfeksjon av rom, flater og utstyr – til sanering av smitte. Nocolyse One Shot er effektivt overfor virus, bakterier, sopp og sporer.

Nocolyse One Shot er et bio-desinfeskjonsmiddel som inneholder 12% hydrogenperoksid stabilisert med kolloidalt sølv (17 ppm). Middelet er klart til bruk og må kun brukes sammen med en dedikert desinfeksjonsrobot/diffusor som vil diffundere  løsningen som en gass (med partikler på størrelse 5 μ). Dette sikrer en rask, god og uniform desinfeksjon av hele rommet og alle dets flater og utstyr.

NOCOTEST

100 stk. test-strips
Stripsene anvendes til å teste effekten av desinfeksjonen. Den vil synliggjøre om tørrtåken har tilstrekkelig metning på f.eks. mindre tilgjengelige områder.
Vanligvis er det tilstrekkelig å utføre en slk test kun ved førstegangsbehandling.

Luktfjernere

NOCOLYSE med eteriske oljer

Dette middelet benyttes til desinfeksjon av rom, flater og utstyr – til forebygging og sanering av smitte. Nocolyse er effektivt overfor virus, bakterier, sopp og sporer. Nocolyse Nocodor og Nocolyse Mint er tilsatt eteriske oljer effektive mot organisk og bakteriell lukt; Tobakk, urin, organisk avfall, dyr, industriell lukt

Insektsmidler

OXYPY

Oxypy benyttes til å drepe flyvende og krypende insekter, med fire ukers virkning.
Klar til bruk og benyttes sammen med en dedikert desinfeksjonsrobot/diffusor.
Oxypy er ikke toksisk og er trygt å bruke.

OXYPY+

Oxypy+ benyttes til å drepe flyvende og krypende insekter, samt veggdyr (både voksne individer og larver) med fire ukers virkning
Klar til bruk og benyttes sammen med en dedikert desinfeksjonsrobot/diffusor.
Oxypy er ikke toksisk og er trygt å bruke. Middelet er et insecticid basert på pyretrin i kombinasjon med piperonyl butoksid.

Personvern