Desinfeksjonsrobot - Nocospray

Desinfiser et helt rom og inventar ved å trykke på en knapp!

Medtek AS er forhandler av Nocospray robot i Midt-Norge. Vi har lang erfaring i bruk av desinfeksjonsrobot og har et spesialtilpasset desinfeksjonsrom ved vårt hovedkontor på Steinkjer. Vi har bla. avtale med Helse Midt-Norge for desinfisering, service og reparasjon av medisinteknisk utstyr.

Vi tilbyr rask og rimelig desinfisering av rom og inventar fra 10 – 1000 m3.
Nocospray kan trygt brukes av alle som trenger å desinfisere rom og/eller utstyr:

  • Sykehjem
  • Legekontor
  • Næringsmiddelindustri
  • Skoler/Barnehager
  • Alle som ser en fordel i å redusere bakterievekst!

Hvorfor velge Nocospray?

Roboten er meget enkel og trygg i bruk og krever minimalt med vedlikehold. Veier mindre enn seks kilo, er lett å flytte og behandler rom opp til 1000 m3.
Nocolyse One Shot er godkjent av SLV (Statens Legemiddelverk) til bruk mot bakterier, virus, sopp, sporer og mycobakterier (tbc).

Hvorfor bruke desinfeksjonsrobot?
  • Spar tid – Vask kun overflater og synlig skitt, roboten gjør resten! Nocolyse-tåken kommer til i kroker og hjørner det er nærmest umulig å desinfisere for hånd. Rommet er desinfisert på ca. 2 timer. (Eksempel tatt ut ifra et rom på 25-30 m2 med 2,40 m takhøyde).
  • Reduser utgifter – En behandling koster deg ca. 200,- i middel

Nyhet!


Har du problemer med Skjeggkre, Sølvkre, Veggdyr eller Vond Lukt, så kan du nå leie roboten av oss


Vi har kjemi som er effektiv mot disse små krypene som kommer inn på ditt soverom. Oxypy benyttes til å drepe flyvende og krypende insekter. Oxypy+ benyttes til å drepe veggdyr (både voksne individer og larver)

Oxypy og Oxypy+ er ikke toksisk og er trygt å bruke. Begge middel har 4 ukers virkning.


Fjerning av Vond Lukt

Vi har egen kjemi som både desinfiserer og fjerner vond lukt. Nocolyse Nocodor er tilsatt eteriske oljer effektive mot organisk og bakteriell lukt; Tobakk, urin, organisk avfall, dyr, industriell lukt.
Middelet er biologisk nedbrytbart, ikke giftig, ikke korrosivt, ikke allergifremkallende og etterlater seg ingen rester.

Instruksjonsvideoer

Personvern